До зустрічі Нового року залишилося 15 днів! Пора б уже спантеличитися святковими клопотами. Ми підготували для вас маленькі новорічні поради та хитрості аби весело зустріти довгоочікувані зимові свята!

Щоб будь-яка ялинка виглядала пишніше, використовуйте в її оздобленні додаткову мішуру зеленого кольору з блискітками. Додайте її ближче до стовбура, в глибину гілок.



pic

Ялинка буде мати чарівне враження сповнена внутрішнім світлом, якщо вішати гірлянду якомога глибше і ближче до центру дерева.



pic

Для безпечного та обережного зберігання ялинкових іграшок підходять прості пластикові стаканчики.



pic

Дрібні прикраси для ялинки можна зручно зберігати в упаковках від яєць.



pic

Стильні та лаконічні елементи новорічного декору виходять з паличок від ескімо. Такі прикраси можна повісити в будь-якому місці будинку.



pic

Ви можете прикріпити на двері перевернуті гачки, щоб з їх допомогою зафіксувати висячі з іншого боку новорічні прикраси та святкові вінки.



pic

Деякі ялинкові іграшки встигли набриднути з минулого року? Подаруйте їм нові образи, прикрасивши блискітками і лаком.



pic

Симпатичні кулі та іграшки можна повісити за допомогою «дощику» і мішури на люстру, перетворивши її на справжній святковий світильник.



pic

Оберніть гірлянду навколо вішака, просто і елегантно запобігаючи її заплутуванню.



pic

Вирішили спекти печиво на свято? Чому б не включити його в ялинкова оздоблення! Покривши кожен шматочок трьома шарами лаку, ви зможете користуватися ними в якості прикрас протягом декількох років, і вони не будуть псуватися.



pic

А можна ще нанизати такі печива на стрічку, зробивши з них стильну гірлянду.



pic

Використавши всього лише невеликий відрізок тонкої стрічки (підійде і стрічка від подарункової упаковки), дівчата легко отримають оригінальний новорічний манікюр.



pic

Склавши і прикрасивши серветки подібним вельми нехитрим чином, ви легко зробите стіл особливо святковим.



pic

Створити затишний декор столу можна з простої ялинової або соснової гілочки. До речі, її теж непогано прикрасити невеликими іграшкам.



pic

Новорічне прикраса інтер'єру завжди тільки виграє від наявності ялинових гілок. Однак вони можуть досить швидко втратити свою яскравість і почати засихати. Уникнути цього допомагає простий спосіб, що дозволяє значно продовжити ялинову чарівність.

Оберніть кінці зрізаних гілок невеликими мокрими паперовими рушниками і помістіть їх в пластиковий пакет.

Додайте трохи святкової атмосфери в прості побутові моменти: діти зрадіють і будуть їсти будь-яку їжу з більшою готовністю, коштує всього лише «по-новорічному» розмалювати маркером її упаковку.



pic

Гірлянда з звичайнісінького мішка здатна досить оригінально прикрасити ялинку. Просто, легко і затишно.



pic

З повітряних куль, пластикових стаканчиків і стрічки можна створити оригінальну гірлянду вражаючих розмірів.



pic

Особливий новорічний шарм святкового столу додадуть нанизані на палички заморожені ягоди журавлини в келихах.



pic