Мир та спокій рівнян охоронятиме двометровий Янгол. Саме він стане центральною скульптурою біля новорічної ялинки у центрі Рівного. Презентуватимуть його вже за кілька днів - під час відкриття новорічної ялинки на день Святого Миколая. Одними з перших побачили рівненського Янгола миру й наші журналісти.

Понад два метри висоти, сорок метрів гірлянд та півтори тисячі затяжок. Таким постане перед рівнянами оберіг на весь наступний рік - Янгол миру. Творили його десять днів шість пар рук викладачів художньої школи. Автор ескізу розповідає: мир - це найактуальніша тема цього року, тому Янгол став саме таким.

Творці Янгола зізнаються: цьогоріч мали певні проблеми з матеріалами. Тож чекали поки якісні й дорогі гірлянди, які не бояться вологи, доставлять у Рівне . Так само чекали й прикрас для Янгола - перламутрові намиста та сніжинки. Нині ж обіцяють дещо удосконалити скульптуру.

Янгол миру стане шостим і поки найбільшим ангелом біля центральної ялинки міста. Побачити усі скульптури можна буде вже 19 грудня.