Четверо молодиків заробляли собі на життя тим, що викрадали з господарств новобудов газоблоки та продавали їх. Аби викрити злочинну схему до роботи взялися правоохоронці карного розшуку обласного апарату та райвідділу. Та нещодавно крадіїв піймали на гарячому.

Організував злочинну діяльність 34-річний Андрій, мешканець селища Квасилів. За попередньою змовою з 22-річним Дмитром, 21-річним Романом та Валерієм на автомобілі під’їхали до господарства мешканки села Дядьковичі Рівне нського району. Переконавшись, що на земельній ділянці є «товар», крадії підігнали машину ближче. Коли зловмисники почали розбирати піддони та вантажити газо блоки у авто, їх заблокували і затримали мешканці села та повідомила про подію до міліції. Дільничний інспектор, який негайно прибув на місце події, впізнав «почерк» крадіїв, викликав слідчо-оперативну групу, яка і затримала чоловіків.

– Молодики в усьому зізнались. На їхньому рахунку крадіжки в Рівне нському, Костопільському та Сарненському районах, загалом 20 епізодів по області, – зазначив начальник УКР УМВС підполковник міліції Тарас Сабанюк. – За всіма фактами відкриті кримінальні провадження. Слідчий оголосив зловмисникам про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень.

Відомо, що зловмисники вчиняли крадіжки близько останніх трьох місяців.

Наразі триває досудове розслідування, під час якого міліціонери встановлять причетність зловмисників до скоєння інших крадіжок. Про це повідомляють у Рівне нському РВ УМВС