Він зв'язав пенсіонерку і закрив її в комірчині. Нещасна померла від голоду та холоду. Шукати жінку почали лише через місяць. Нині її кату за особливу жорстокість загрожує довічне ув'язнення.

Пенсіонерці було 78 років. Проживала самотньо. Її відвідував соціальний працівник. Одного разу він зустрів онука старенької. Той повідомив, що жінка поїхала гостювати до родичів у сусіднє село. Тому сусіди не відразу й запідозрили біду. Щоправда коли пройшов місяць люди забили на сполох. Звернулись до сільського голови.

Голова разом із старшим онуком бабусі обнишпорили кожен закуток на подвір'ї, обійшли всі кімнати будинку, а до замкненої комірчини не заглядали. Потім зателефонували до родичів, до яких нібито й поїхала жінка. Коли ж її там не виявилося, викликали міліцію. Правоохоронці натрапили на вже мертве тіло. Ката знайшли швидко.

Судово-медичний експерт за результатами розтину дійшов висновку, що смерть жінки настала від загального виснаження організму та зневоднення. Село моторошний злочин шокував. Люди кажуть, бабуся все життя економила, заощадження віддавала онукам. Тож не збагнуть, за що так жорстоко вбито пенсіонерку.

Нині 30-річному онуку пенсіонерки інкримінують вбивство з особливою жорстокістю. Приголомшливою обставиною є й те, що він неодноразово повертався до будинку пенсіонерки по гроші. Виніс загалом 17 тисяч гривень. У цей час навіть не думаючи, що у комірчині повільно помирає його рідна бабуся.