Ще напередодні відбулося засідання бюджетної комісії Рівнеради. Члени її розглянули понад десяток питань, зокрема, погодили подальшу реконструкцію гуртожитку по вулиці Відінській 39, там планують встановити нове газове обладнання. Підтримали програму розвитку парку культури і відпочинку імені Шевченка. І не обійшли своєю увагою впровадження єдиної системи електронного квитка у місті.

Питань багато, тому бюджетна комісія зібралась позачергово. Серед порядку денного, найважливіше для Рівного нині - це питання енергетичного розвитку міста.

Погодили програму підтримки з обдарованою молоддю і надалі. Вона передбачає стипендії міського голови, та фінансове заохочення педагогів, які готують призерів олімпіад.

Медикам таки доведеться звикати до новинок. Адже продовжиться процес реорганізації медицини на три рівні. Відтак члени комісії підтримали перейменування поліклініки №2 та Північна в Центри первинної медико-санітарної допомоги. Це запевнив головний медик Рівного вимога попередньо затверджених новацій.

Реорганізовані заклади надаватимуть повноцінну допомогу. Адже дільничий лікар стане сімейним лікарем, і лікуватиме не лише простудні захворювання, а й усі інші.