Щасливі усмішки та радісні очі дітей… Здавалося б, важка коробка, але кожен хоче потримати її в руках. Адже це не просто картонний ящик із солодощами та листівками, це подарунок для українських солдатів. І він для малюків вартий усіх скарбів світу. Вони добре розуміють, що свято повинно бути всюди, не залежно від того, ідуть там бойові дії чи це тиха і мирна місцина. Дідусь Миколай повинен завітати до всіх, а, найважливіше, до захисника нашої держави.



pic

Із такими переконаннями учні та вчителі Здолбунівських ЗОШ №1, №5 та №7 зібрали й передали 18 грудня подарунки та гроші для українських бійців у зону АТО до Дня святого Миколая. Українські герої на Сході отримають пакунки з печивом, шоколадом та домашнім варенням, а також патріотичними листівками та малюнками від діток із початкової школи. Окрім цього, вчительський склад передав гроші у сумі більше двох тисяч гривень.



pic

Допомогу від школи приймали активісти Здолбунівської сотні самооборони Дмитро Сирота – колишній випускник ЗОШ №1 та Оксана Тимощук. Не так давно ці волонтери вже побували на Сході, завозячи передачу для бійців у Маріуполь. А в завтра, 19 грудня, вони вирушать до Краматорська та Дебальцевого, супроводжуючи 8 тон теплого одягу та різноманітних продуктів для наших військових, зібраних жителями Здолбунівщини.

Джерело: Здолбунів CITY