ПриватБанк відрив продаж квитків на додаткові поїзди та рейси, введені Укрзалізницею на період новорічних і різдвяних свят. Тож у відділеннях, терміналах самообслуговування та на сайті bilet.pb.ua ще можна купити квитки на період свят і канікул. Як це зробити?

У ПриватБанку ще залишилися квитки на новорічні та різдвяні свята. Продаж квитків на додаткові поїзди та рейси, введені Укрзалізницею на період новорічних і різдвяних свят, в Ужгород, Івано-Франківськ, Миколаїв, Одесу та Кам’янець-Подільський фінустанова вже відкрила.Як повідомила прес-служба ПриватБанку, сьогодні у відділеннях, терміналах самообслуговування та на сайті bilet.pb.ua ще можна купити квитки на період свят і канікул, але кількість вільних місць на популярні туристичні напрямки зменшується з кожним днем.

Сьогодні люди ще можуть спланувати свою новорічну або різдвяну подорож, купивши квиток на поїзд у найближчому відділенні банку, терміналі самообслуговування або через Інтернет. Усі наявні квитки на поїзди у вільному продажі, але потрібно поспішити, щоб встигнути придбати їх до свят.

Продаж квитків на новорічні напрямки стартував наприкінці листопада через 12 000 терміналів самообслуговування банку та 2 500 відділень ПриватБанку по всій Україні. Також купити залізничні квитки на свята можна на спеціальному сайті bilet.pb.ua та через Приват24 в режимі одного кліка, оплачуючи квитки пластиковими картками будь-яких українських банків. Продаж квитків відкривається за 45 діб до дати відправлення поїзда, електронний квиток з QR-кодом дає право проїзду в поїзді без обміну на паперовий квиток.

У касах ПриватБанку можна купити електронні квитки на будь-які залізничні напрямки за пару хвилин, як на відео. Окрім залізничних квитків, ПриватБанк дає можливість швидко та зручно купити квитки на автобус і літак у будь-якому напрямку по Україні та за кордон.