Напередодні дня Святого Миколая працівники Державтоінспекції Рівненщини провели флешмоб під гаслом «Безпечні канікули!»

18 грудня працівники ДАІ Рівне нської області завітали до учнів загальноосвітніх навчальних закладів обласного центру, щоб нагадати малечі правила безпечної поведінки на дорозі під час зимових канікул.

Разом з інспекторами ДАІ до дітлахів прийшов і сам Святий Миколай.



pic

Під час зустрічі з підростаючим поколінням правоохоронці проводили профілактичні бесіди та дарували школярам листівки, зміст яких полягав у використанні світлоповертаючих елементів на одязі в темну пору доби.



pic

pic

pic

Окрім цього, кожна листівка містила правила для дітей-пішоходів, а також звернення до батьків від працівників Державтоінспекції та Рівне нської регіональної філії громадської колегії з питань безпеки дорожнього руху при Департаменті ДАІ УМВС України.

У свою чергу Святий Миколай привітав школярів з наступаючими святами та наголосив на важливості дотримання вимог дорожньої грамоти, особливо під час проведення зимових канікул.



pic

pic

− Враховуючи складну ситуацію з дитячим дорожньо-транспортним травматизмом, яка наразі склалась на території нашої області, працівники ДАІ постійно проводять профілактичну роботу, яка направлена на зменшення та попередження кількості ДТП за участі дітей. Тому, маємо надію, що цей захід вплине на свідомість дітей, оскільки проведення профілактичної роботи у такий незвичний спосіб сприймається малечею набагато краще, − зауважив заступник начальника УМВС України в Рівне нській області Віктор Мороз.

Під час проведення флешмобу працівники Державтоінспекції охопили низку шкіл. Візит правоохоронців разом з Миколаєм-Чудотворцем став для дітлахів приємною несподіванкою, і вони дружно дали обіцянки гостям завжди бути дисциплінованими учасниками дорожнього руху.

У свою чергу, працівники загальноосвітніх навчальних закладів, дізнавшись про проведення даного флешмобу під гаслом «Безпечні канікули!», підтримали правоохоронців і подякували інспекторам ДАІ, адже проведення таких незвичних і разом з тим необхідних заходів, ніколи не будуть зайвими.



pic

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівне нській області