Вчора, 19 грудня, з нагоди Свята Миколая Чудотворця члени ДМГО «Національний Альянс» завітали до Вербської школи-інтернату, аби привітати дітей з святом та пригостити солодощами. Кожна дитина отримала тарілочку із цукерками, печивом та фруктами від Св. Миколая.

Діти відкрито йшли на спілкування, адже альянсівці відвідують школу-інтернат вчетверте. Малеча посміхалась, висловлювала свої думки та враження. Разом з альянсівцями до школи-інтернату завітав настоятель Української Греко-Католицької Церкви Вознесіння Господнього м. Дубна отець Роман, який привіз для діточок іграшки, дитячі книжки та цукерки. Діти були дуже задоволені і в піднесеному настрої, впродовж зустрічі панувала невимушена атмосфера та відчуття свята. Саме ці щасливі оченята дітей стають певною мотивацією для проведення таких акцій і в подальшому.

Звісно, враховуючи ситуацію в країні, не кожна сім’я зможе зробити свято для своєї дитини та й власне для себе. Багато родин втратили свої домівки і просять прихистку в небайдужих. Такі люди знайшлись і у Вербі. Безперечно, альянсівці теж запросили їх на солодке частування. Здається така дрібниця, а людям було приємно. Ідучи до дому, вони із посмішкою вдячності прощалися з гостями з Дубна.

Наближаються зимові свята, тому варто пам’ятати про тих, хто не в змозі провести їх у теплому, затишному рідному будинку та в колі своєї родини.

Найменша допомога з нашого боку стане радісним сюрпризом для таких людей. Пам’ятаймо про це! ДМГО «Національний Альянс» висловлюють подяку за спонсорську допомогу Харинюку Михайлу, 2-Б групі Дубенського педагогічного коледжу та настоятелю Української Греко-Католицької Церкви Вознесіння Господнього м. Дубна отцю Роману.

Про це повідомили у прес-службі ДМГО «Національний Альянс»