Двоє прокурорів з Одеси буянили в одному з рівненських готелів з криками "Слава Путіну!"

Як повідомляє Рівне Вечірнє, інцидент трапився в ніч з 19 на 20 грудня у готелі «Форсаж» на вулиці Князя Володимира у Рівному. Двоє одеситів бігали коридором і кричали хвалебні слова про російського президента Володимира Путіна, звучали також заклики до сепаратизму. Відвідувачі готелю викликали міліцію.

Двох чоловіків затримали та відвезли у відділок, проте вони відмовилися давати будь-які покази міліції, скориставшись своїм правом на мовчання.

Рівне нській «Свободі» стало відомо, що затримані — не прості мешканці Одеси. Вчора партія пікетувала міськвідділ з вимогою назвати прізвища.

Правоохоронці Рівного зазначають, що затримані не надавали посвідчень, як б засвідчили, що вони працюють у правоохоронних органах. Втім, не заперечують, що один із них очевидно таки працівник прокуратури. Інший нібито приватний підприємець. Із відділку одеситів відпустили. Відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства.

До слова, прес-секретар рівненської «Свободи» Євген Іванішин у Facebook оприлюднив прізвища затриманих. Малик Олександр Анатолійович та Рум'янцев Олександр Володимирович. «Обоє працівники прокуратури м.Одеса» — додав Євген.

pic