У передноворічний час кожен згадує своє дитинство і починає знову вірити у диво. напередодні нового року та різдва рівняни мають шанс потрапити в світ казки про шоколадну фабрику англійського письменника Роальда Даля.

«Година в метро» хоче подарувати усім бажаючим хороший настрій і незабутні враження перед різдвяними святами і відкриває свої двері шанувальникам хороших історії і новорічних казок!

А зробити подорож у дитинство ще більш цікавою допоможе повість англійського письменника Роальда Даля "Чарлі і шоколадна фабрика". "У шоколадному світі" можливо все: побачити поля із м’ятного цукру, поласувати шоколадом із річки, поставити експерименти з льодяниками в Кімнаті винаходів, поспостерігати за видресуваними білками або ж відправитися на скляному ліфті у телевізійну кімнату. Подорож на Шоколадну Фабрику принесе вам стільки цікавого і таємничого, що вона стане для вас такою ж солодкою і приємною, як ваші улюблені солодощі!

Запрошуємо вас поринути у дивовижний світ чудес і сюрпризів – у світ Шоколадної Фабрики! Вже у понеділок, 22 грудня, приходьте у театр «Сонях» на останній захід Години в метро цього сезону. Отримайте масу задоволення від читання різдвяної повісті Роальда Даля «Чарлі і шоколадна фабрика».

Окрім цього у гостей заходу буде можливість виграти безліч подарунків та поставити запитання запрошеним акторам і організаторам, а також безпосередньо поспілкуватися з ними за частуванням смаколиків з Шоколадної Фабрики Віллі Вонки!

Організатори обіцяють, що захід виявиться цікавим як для дітей, так і для дорослих.

Група заходу у соцмережах: http://vk.com/godyna_v_metro_charlie