Жителі Рівненщини, що були учасниками державних житлових програм, отримали новенькі квартири. Зокрема, цьогоріч таких щасливчиків у регіоні більше сорока.

На Рівне нщині цього року 45 сімей стали власниками «пільгового» житла, завдяки державним житловим програмам. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

«41 сім’я, яка в цьому році отримала ключі від власних помешкань за підтримки держави, свого часу стала учасниками програми доступного житла, в рамках якої 30% від нормативної вартості помешкання сплачує держава. Ще 4 сім’ї цього річ стали новоселами, завдяки участі у програмі здешевлення вартості іпотечних кредитів», - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що в цьому році фінансування більшості державних житлових програм було припинено. Але, в рамках угод, укладених раніше, жителі Рівне нської області отримали нове житло.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, більше трьох сотень київських сімей стали новоселами, завдяки участі у державних житлових програмах. Будинок, де житимуть щасливчики, уже зданий в експлуатацію.