19 грудня близько 13 години в Корці 28-річна Емілія під час сімейної сварки схопила кухонного ножа та поранила свого співмешканця, 29-річного Юрія. Оговтавшись, жінка сама викликала швидку допомогу та у всьому зізналась.

Оскільки сім’я частенько полюбляла зазирати до чарки, на Емілію і її чоловіка працівники міліції неодноразово складали адміністративні протоколи за статтею 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді). Крім того, Юрій піднімав руку на дружину, за що також притягувався до відповідальності за статтею 173-2 КУпАП (насильство в сім’ї).

З ними проживає і 10-річний син Емілії. Службою у справах дітей районної адміністрації вивчається питання про доцільність позбавлення жінки батьківських прав.

Міліціонери з’ясували, що того дня за чаркою між подружжям виник конфлікт на побутовому грунті. Чоловік нині перебуває у хірургічному відділені Корецької центральної районної лікарні. Стан його здоров’я задовільний.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає кримінальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком на вісім років. Про це повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України в Рівне нській області

pic

pic

pic