У п'ятницю, 26 грудня, об 18.00 годині, в бібліотеці - філії № 9 за адресою вул. С. Бандери, 9а Молодіжна громадська організація «МО-Зіронька» разом з працівниками бібліотеки презентують музично - новорічне дійство «Новорічна зіронька».

Захід присвячено святкуванню улюбленого дітьми та дорослими свята Нового року.

В програмі свята: пісні, танці, шумові оркестри, body percussion, музична театралізована вистава «Бігла кізка по містку», новорічні вікторини для дорослих і дітей.

В новорічному дійстві приймуть участь вихованці дитячої творчої студії «Зіронька», їх батьки та користувачі бібліотеки - філії № 9. Дитяча творча студія створена на базі молодіжної організації «Зіронька» з метою поширення новітніх методик творчого виховання серед жителів міста Рівне . Студія - єдина, у західному регіоні, яка займається з дітьми, використовуючи альтернативний підхід до виховання та розвитку дітей на основі творчості -орф-педагогіки.

Орф-педагогіка є базовим методом на заняттях студії «Зіронька». Body percussion, гра в шумових оркестрах, різноманітні ігри в музику – все це, маючи характер розваг, цікаво та легко сприймається та приносить багато користі не тільки малюкам але й батькам.

Про це повідомили у Центральній міській бібліотеці Рівне нської ЦБС.