Рівненські школярі не стоять осторонь подій, які наразі відбуваються в країні, а в міру своїх можливостей долучаються, щоб допомогти і підтримати своїх однолітків, які втратили найдорожче – батьків.

Так, 19 грудня у рамках реалізації «Програми національного виховання учнівської молоді Рівне нщини» комунальним закладом «Рівне нська обласна станція юних туристів» Рівне нської обласної ради на базі ЗОШ №13 проведено благодійну виставку-продаж робіт гуртка «Народні умільці-краєзнавці» (керівник Андреюк Н.І.). Виручені кошти дітлахи передали сім’ї загиблого учасника АТО Сергія Гулюка, колишнього учня цього навчального закладу.



pic

pic

Подібний захід комунальним закладом «Рівне нська обласна станція юних туристів» було проведено і на базі Степанської ЗОШ І-ІІІ ступенів 11грудня. На благодійному ярмарку «Допоможемо солдатам разом» члени гуртка «Народні умільці-краєзнавці» (керівник Ласицька О.Ю.) продавали браслети та брелки зроблені власноруч. Не залишились осторонь і батьки школярів, які вдома приготували солодощі, що теж реалізовувалися на ярмарку.



pic

Зібрані кошти передані на потреби військових.

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської обласної ради.