Як відомо, нещодавно у Рівному було розпочато ремонт підземного переходу на вулиці Дубенській, що розташований на кінцевій зупинці тролейбусного маршруту № 2.

- У нас є проблема з тими переходами, де немає торгових точок. Там де, підземні переходи здані в оренду для торгівлі і де є охорона – проблем немає. В інших випадках ситуація інша. На жаль, серед нас живуть вандали. Тому після кожного ремонту через два-три місяці з’являються написи на стінах, пошкоджені елементи оздоблення, побиті лампочки. З цим нічого не зробиш… Ми все одно робимо ремонти.

Що ж до переходу на Дубенській, то це такий же перехід. Він не охороняється. Там вже завершено ремонт сходів в сторону ЗОШ № 27. Наразі продовжуємо ремонтувати сходи, які ведуть в сторону зупинки. Поки не завершимо, не підемо звідти.

Але, безумовно, ми просили б мешканців цього району поважати працю людей і не руйнувати того, що буде зроблено, адже це робиться саме для них. Буде шкода, якщо будуть виконані ремонтні роботи, а перехід виглядатиме через деякий час як до того, - наголосив міський голова Володимир Хомко.

Про це повідомили у відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівне нської міської ради

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic