"Санком-Рівне" закликає інші комунальні підприємства обласного центру підтримати ініціативу запровадження єдиного рахунку за комунальні послуги. Підприємство "Санком" вже об'єднало свій рахунок із Рівнеоблводоканалом. Це, за підрахунками, дозволяє економити кожному з підприємств до 30% відсотків ресурсів, передбачених на обслуговування споживачів. А самим рівнянам розраховуватись за послуги за єдиним рахунком зручніше.

Із листопада рівняни почали отримувати об'єднані рахунки за послуги "Санком-Рівне " та водоканалу. Створення єдиного рахунку, наголошують у "Санкомі", запровадили перш за все для зручності споживачів. Адже, завдяки впровадженню єдиного рахунку рівняни можуть сплачувати за всі комунальні послуги разом. Нині у квитанціях об'єднані рахунки за послуги з водопостачання та водовідведення і вивіз сміття у Рівному.

Щоб оптимізувати витрати дані обох підприємств синхронізували. У "Санкомі" сподіваються, що й інші комунальні підприємства або ж інші підприємства, що обслуговують рівнян, приєднаються до єдиного рахунку, який уже застосовується для розрахунку за послуги.