«Санком» дарує бонуси рівнянам, які платять за послуги та відповідають на анкети.

Рівняняни, які сумлінно сплачують за послуги вивезення побутових відходів і беруть участь в опитуваннях «Санком-Рівне », продовжують отримувати подарунки від компанії. Адже вони автоматично стають учасниками програми лояльності, накопичують бонуси «санкомчики» та обмінюють їх на корисні і приємні подарунки.

Варто звернути увагу на те, що бонуси отримуватимуть лише споживачі, які регулярно дають відповіді в опитуваннях компанії і вчасно оплачують послуги, інакше “санкомчики” зніматимуться.

Для того, щоб учасником прогарами лояльності та отримати бонуси (санкомчики) потрібно:

- Регулярно брати участь в анкетуванні з важливих для компанії та життя міста питань!

- Підтримувати активний контакт з диспетчерською службою компанії ( у разі виявлення недоліків в роботі компанії).

- Повідомляти у разі виявлення фактів неналежних дій з боку інших споживачів!

- Допомогати у налагодженні якості послуг та контролю за дотриманням графіку!

- Своєчасно сплачувати за надані послуги!

Результатом такої «Програми лояльності» для споживача послуг компанії, крім налагодження теплих партнерських стосунків, стала відчутна для гаманця економія коштів.

За час дії програми лояльності, тисячі абонентів «Санком-Рівне » відчули її переваги. Надані бонуси за різні види активності сумуються між собою та нараховуються на рахунок абонента.

Надати корисне повідомлення можна за телефонами, через e-mail, в або e відділі підприємства або через сайт sunkom.rv.ua (меню зворотній зв’язок). Нарахування бонусів за корисне повідомлення проводиться залежно від повноти наданої інформації.

Увага! З 1 січня бонуси нараховуються лише за умови ініціалізацій у Програмі лояльності (коли споживач відповів не менше, ніж на 10 анкет).

Про це повідомляють у прес-службі ТзОВ “САНКОМ-РІВНЕ”