У Рівному поручні на мосту поблизу Басового Кута нарешті ремонтують. Декілька місяців тому вони обвалилися та викликали аварійну ситуацію. Цього могло б не статися, якби рівненські комунальники вчасно провели ремонт. Про його необхідність ще влітку говорили громадські активісти. Хронологію подій відтворили наші журналісти.

Аварійність поручнів на мосту поблизу Басового Кута ще влітку виявили громадські активісти, коли запланували розфарбувати їх в патріотичні жовто-блакитні кольори. Тоді фарбування відклали, почали бити на сполох.

Громадські активісти звернулись до міської влади. У відповіді чиновники зазначили, що доручили провести ремонт поручнів їх балансоутримувачу - міському шляхо-експлуатаційному управлінню. Однак, за пів року ремонт так і не розпочався, що обурило активістів.

І лише днями на цій ділянці закипіла робота. Як пояснив начальник міськшеу Віктор Климук нині триває стадія проектування проведення капітального ремонту. Але щоб не трапилась трагедія комунальники дослухались активістів і таки вирішили розпочати ремонт власним коштом. Місто не виділило на роботи ані копійки. На встановлення поручнів підприємство витратить приблизно 40-45 тисяч гривень, а вже потім розбиратимуться з управлінням житлово-комунального господарства, хто кому і скільки винен.