Про це на своїй сторінці у соціальних мережах повідомив батько 12-річного хлопчика – Михайло Корилкевич. Він вказав, що підлітку вдалося втекти від зловмисників. Але чоловік хвилюється, аби даний випадок не повторився.

Про дану подію стало відомо не від правоохоронців, а від родини потерпілого. Так, Михайло Корилкевич на своїй сторінці у Facebook написав, що у місті Дубно його 12-річного нащадка хотіли викрасти. Зокрема, у повідомленні йдеться:

«Минулого тижня мого сина намагалися викрасти. Невідомі підстерегли мого 12-річного Данила, коли він повертався зі школи в обідню пору. Випадково сталося так, що він повертався додому сам. Один зі зловмисників намагався його схопити, а інші були в машині. Данилові вдалося вирватися і врятуватися. Машину, на якій були викрадачі, згодом знайшли спаленою в лісі."

Розповісти про дану подію на камеру - батько хлопчика відмовився. Хоче аби розслідуванням займалися правоохоронці. Щоправда, отримати офіційний коментар від міліціонерів з цього приводу журналістам Першого Місцевого так і не вдалося.

Поки вартові закону мовчать - рідні хлопчика хвилюються аби інцидент не повторився. Родина Корилкевичів на Рівне нщині відома. Мільйонер Данило Корилкевич у минулому очолював Дубенську райдержадміністрацію. Його син Михайло - відомий бізнесмен. Останній думає, що злочин спланований і все пов’язано з його громадською діяльністю.

Коли сюжет готувався до ефіру, у Дубенському МВ міліції повідомили, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.15, ч2. ст. 186 ККУ – а саме: грабіж поєднаний з насильством. Однак у ході проведення досудового розслідування розглядається ряд версій. Однією із них є замах на викрадення. Нападникам може загрожувати до шести років у в’язниці.