Україна починається з тебе. Ці слова В'ячеслава Чорновола увіковічнили поруч з його барельєфом. У день народження видатного українця у Рівному урочисто відкрили пам'ятний барельєф В'ячеславу Чорноволу. Присутні радіють, що нарешті В'ячеслав Чорновіл посміхатиметься кожному перехожому.

Пам'ятник В'ячеславу Чорноволу активісти планували встановити вже давно. Тому до роботи взялися кілька років тому. Спочатку скульптори розробили вісім ескізів. Після обговорень ініціатори вирішили залишити усміхненого Чорновола над яким працював Володимир Стасюк зі своєю командою.

Вшанувати В'ячеслава Чорновола у день його народження прийшло чимало рівнян. Для більшості він був справжнім патріотом, тому запам'ятався щирим і усміхненим.

А деякі рівняни з В'ячеславом Чорноволом були знайомі особисто. Тому цей день не могли оминути увагою.

Барельєф розмістили на місці, де раніше висіла меморіальна дошка герою. Бронзовий барельєф обійшлася у 150 тисяч гривень. Вага також вражає - майже півтонни. Активісти впевнені - усміхнений В'ячеслав Чорновіл, зі своїми безсмертними словами - Україна починається з тебе,надихнуть українців на перемогу.