Днями інспектори ДПС взводу з обслуговування стаціонарного посту № 2 роти ДПС ДАІ м. Сарни під час несення служби затримали автомобіль марки «ВАЗ-2109» та особу, яка підозрюється у скоєнні незаконного заволодіння вказаного легковика.

Інспектори ДПС ДАІ забезпечували безпеку дорожнього руху у місті Сарни.

- Близько другої години ночі ми помітили автомобіль марки «ВАЗ-2109», червоного кольору, водій якого намагався здійснити об’їзд стаціонарного посту. Це викликало підозру, і ми вирішили зупинити легковик, - розповідає інспектор ДПС Олександр Жилка. – Ми встановили, що реєстраційних документів на транспортний засіб у водія не було. Крім цього, під час огляду автомобіля помітили, що замок запалювання мав певні пошкодження.

Пізніше правоохоронці встановили, що особа, яка керувала автомобілем марки «ВАЗ – 2109», підозрюється у скоєнні незаконного заволодіння цього автомобіля у місті Кузнецовську.

На місце події працівники ДАІ викликали слідчо-оперативну групу Сарненського райвідділу міліції. Як повідомили у слідчому управлінні УМВС України в Рівне нській області, на даний час 20-річний чоловік, житель міста Сарни, та його спільник, які підозрюються у вчиненні злочину, затримані. Їм повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Судом зловмисникам обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт.



pic

Про це повідомляють УДАІ УМВС України в Рівне нській області