Більшість рівнян все-таки ставитимуть ялинку в себе вдома, принаймні так вони відповіли у нашому опитуванні в соцмережі. Одні надають перевагу живому деревцю, інші – штучному. Скільки коштує новорічна красуня, а також її прикраси – дізнався ((http://rivne1.tv)(Rivne1.tv)).

На ринку вже пахне хвоєю, а отже наближається Новий рік. Різноманіття ялинок величезне, ціни варіюються від 60 до 300 грн. Все залежить від розміру деревця. Найдешевші вистою до 1 м коштують 60-100 грн. Можна знайти ялинку і до 2,5 м., ціни на такі приблизно 280-300 грн.

На ринку також можна знайти невеликі ялинки, які власноруч виготовили продавці із гілок великих дерев. Їх висота не перевищує 1 м., а ціна коливається в межах 60-100грн.

Ціни на штучну ялинку залежать не тільки від їх «зросту», а й від якості. Найменші коштують близько 180 грн., найвищі – 480-500 грн.

Звичайно, що окрім самого деревця потрібно прикупити й прикраси до нього. Найдешевші та найменші кульки коштують 8-10 грн. Ціни ростуть із збільшенням розміру кульки та покращенням її дизайну. Приміром, дизайнерська прикраса може коштувати аж 50-60 грн.

Усе популярнішими стають бантики, тому їх різноманіття на ринку величезне. Орієнтовна ціна одного – 1-3 грн.

Аби ялинка сяяла, потрібно забезпечити їй світлодіодну гірлянду. Ціни на неї також різні, коливаються в межах від 60 до 280 грн.

Традиція вішати новорічні вінки на двері уже прийшла і до наших осель. Такі віночки продаються на ринку та в магазинах. Коштують вони 60-100 грн.