Боротьба з корупцією стане темою чергового телемосту, який відбудеться у прямому ефірі телеканалу "Рівне 1" у рамках проекту "Єдина Україна". На зв'язку з Рівним буде Дніпропетровськ. Дивіться прямий ефір о 20 годині у четвер, 25 грудня!

Цикли телемостів між різними регіонами України телеканал “Рівне 1” цьогоріч організовує періодично. Такі відверті розмови у прямому ефірі відбувались і напередодні виборів Президента України навесні, і під час цьогорічних позачергових виборів до парламенту. Ось і нині взяв старт новий цикл телемостів – “Єдина Україна”. Журналісти, експерти і жителі різних міст у прямому ефірі обговорюють проблеми, які найбільше турбують українців. Цього разу проект підтримав Фонд розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Тема першого телемосту – свобода слова. Партнером Першого місцевого став телеканал "ВІККА" з Черкас. Роздержавлення ЗМІ, журналісти у політиці, "джинса" і створення суспільного телебачення – про все це дискутували журналісти і запрошені експерти — народний депутат України Юрій Вознюк, заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська та засновник незалежної преси на Рівне нщині Віктор Данилов. Прозвучали й думки жителів Рівного і Черкас, які журналісти записали на вулицях цих міст.

А вже цього четверга, 25 грудня у прямому ефірі "Рівне 1" відбудеться наступний телеміст — цього разу із Дніпропетровськом. Його темою стане боротьба з корупцією. Початок розмови у прямому ефірі — о 20 годині.

__________

ПРОЕКТ ЗДІЙСНЕНО ЗА ПІДТРИМКИ ФОНДУ РОЗВИТКУ ЗМІ ПОСОЛЬСТВА США В УКРАЇНІ. ПОГЛЯДИ АВТОРІВ НЕ ОБОВ’ЯЗКОВО ЗБІГАЮТЬСЯ З ОФІЦІЙНОЮ ПОЗИЦІЄЮ УРЯДУ США.

THIS PROJECT WAS SUPPORTED BY THE MEDIA DEVELOPMENT FUND OF THE U.S. EMBASSY IN UKRAINE. THE VIEWS OF THE AUTHORS DO NOT NECESSARILY REFLECT THE OFFICIAL POSITION OF THE U.S. GOVERNMENT.