26 грудня біля 10 години до чергової частини Сарненського районного відділу міліції надійшло повідомлення 22-річного Максима, жителя м. Бровари Київської області, про те, що в салоні автомобіля «ДАФ» виявлено тіло його батька.

При поверхньому огляді 51-річного Олега ознак насильницької смерті не виявлено. Що стало причиною смерті — встановить судово-медична експертиза.

Як повідомив його син Максим, повертався з Литви. Перетнувши кордон, Олег зателефонував дружині та повідомив, що вже на Україні. Згодом, вона стала нервувати, оскільки телефон його вже не відповідав. Тоді родина повідомила про зникнення до правоохоронних органів. П’ять днів від батька не було жодної звістки. Максим виїхав з Броварів на зустріч батькові. Вантажіка знаходилася на стоянці АЗС, неподалік від стаціонарного посту ДАІ у Сарнах. За документами, чоловік перевозив металеві сплави.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування Про це повідомляють у прес-службі Сарненського РВ УМВС