У зоні проведення антитерористичної операції спостерігається тенденція до зниження кількості та інтенсивності обстрілів. Незаконні збройні формування уже другу ніч поспіль не застосовують зброї.

Відмічаємо, що починаючи з півпершої ночі на Донбасі не прозвучало жодного пострілу. До цього часу бандити відкривали поодинокий, провокуючий вогонь по позиціях сил АТО: з вечора терористи 5 разів обстріляли українських військових із стрілецької зброї, гранатометів, мінометів та артилерії.

Найнебезпечніше було на донецькому напрямку. Тут бойовики обстріляли з гранатометів і мінометів новий термінал Донецького аеропорту та населені пункти Березове і Піски. По Миколаївці незаконні збройні формування вели артилерійський вогонь.

Також із стрілецької зброї було обстріляно Станицю Луганську.

Після 18 години було зафіксовано ведення повітряної розвідки із застосуванням безпілотника поблизу населеного пункту Сартана.

Українські воїни продовжують впевнено стояти на своїх позиціях, забезпечувати безпеку цивільного населення та всебічно сприяти відновленню миру на Донбасі.

Про це повідомляють у прес-центрі АТО