Романтика - це обов'язкова складова букетно-цукеркового періоду у відносинах кожної пари. А як без неї? Адже любов - це таке почуття, яке окрилює. В ім'я любові кожен з нас готовий на багато що, іноді навіть на самі непередбачувані вчинки.

А пропозиція руки і серця - це для кожної пари своєрідний рубіж, після якого починається нове, спільне життя. Це дуже важливий момент у житті кожної людини, який, в ідеалі, трапляється тільки раз, і запам'ятовується надовго.

І дуже шкода, що останнім часом романтичні пропозиції руки і серця почали втрачати свою силу. Освідчення в коханні та пропозиції руки і серця з вуст закоханих все частіше і частіше звучать у вигляді банальних фраз: «Переїдь до мене», «Давай жити разом» або «Давай одружимося». Але ж це особливий крок і незабутня подія! Тому кожен чоловік повинен зібратися з думками, силами, оцінити свої можливості і перетворити цю мить в красивий, романтичний, урочистий сюрприз. У цій статті ми розпочнемо розповідати вам про цікаві та креативні ідеї пропозиції руки та серця, їх буде не мало, адже кожна пара особлива і тому ми хочемо запропонувати вам максимум ідей які б вам сподобались. То ж розпочнемо :

1. «З добрим ранком, кохана!»

Для здійснення такого визнання вам важливо, як мінімум, стати на годину раніше вашої коханої, щоб встигнути приготувати сюрприз. Поки весь двір спить, ви білою фарбою на асфальті виводите великими літерами під її вікном заповітне: «! (ім'я вашої коханої) Виходь за мене заміж »! Почекавши, поки фарба висохне, сміливо телефонуйте їй на мобільний і просите підійти до вікна, з якого чудово видно приваблива перспектива близького заміжжя. Стійте поруч з написом і махайте їй рукою, в якій, звичайно ж, затиснутий букет її улюблених квітів! Як варіант - не травмувати душу двірника і написати цю фразу крейдою. Жити вона буде до першого дощу, але у вашому серці залишиться назавжди.



pic

2. Повітряна куля моєї любові

Красиво виглядає велика зв'язка гелієвих, вогненно-червоних куль. Сама по собі вона говорить про гарячу любов. В даному випадку куль може бути багато або один, але бажано - у формі серця. Уявіть собі: ваша кохана відкриває двері, а на порозі стоїте ви з ширяє в повітрі «визнанням». Посміхаючись, ви протягуєте їй кулі, до яких прив'язана маленька коробочка. У ній знаходиться колечко, і (або) записка з вашою пропозицією руки і серця. Для досягнення найбільшого ефекту пропозицію рекомендується продублювати вголос.



pic

3. Наша любов виросла, як ця квітка!

Практично всі дівчата люблять квіти. А подарувати живу, кімнатну квітку - незвично і романтично! Від усього серця ви підносите улюбленої цей подарунок, під ніжним листям якого ховається колечко! При спільному огляді рослини ви начебто випадково знаходите його і говорите: «Дивися, це - справжнісінький квітка бажань! Я тільки що подумав, як здорово буде, якщо ти погодишся стати моєю дружиною, а він прочитав мої думки! Ти вийдеш за мене? »З цими словами слід надіти колечко на« той самий »палець.



pic

Чекайте ще більше цікавих та романтичних ідей - згодом у Рівне Весільне.