Протягом доби у зоні відповідальності військ оперативного командування "Північ" обстрілів не було. Активність незаконних збройних формувань на територіях підконтрольним бойовикам не припиняється. Під керівництвом російських інструкторів проводяться заходи бойової підготовки з практичним виконанням вправ стрільб.

Противник продовжує ведення розвідки положення наших сил. Військами протиповітряної оборони зафіксовано проліт безпілотного літального апарату в районі населеного пункту Кремінна.

З метою недопущення діяльності диверсійно-розвідувальних груп НЗФ уздовж лінії розмежування сторін та в тилу сил АТО військовослужбовцями оперативного командування "Північ" здійснюється комплекс заходів щодо їх виявлення. Слід зазначити, що важливою складовою успіху у цьому питанні є всебічна підтримки місцевою владою та населенням Збройних Сил України за територіальним принципом.

Вчора в зоні відповідальності військ оперативного командування "Північ" військовослужбовцями забезпечено роботу представників ОБСЄ.

З метою підтримки лікарень у зоні конфлікту військами оперативного командування "Північ" буде здійснено супровід двох автомобілів міжнародної медичної гуманітарної організації «Лікарі без кордонів» до Луганська.

Про це повідомляє прес-центр ОК "Північ"