Рівнянка Наталя Пашинська стала однією з тих, яка в банку у черзі за власними грошима простояла понад чотири години. Обурена жінка враженнями поділилася на своїй сторінці у ((https://www.facebook.com/n.pashynskaya/posts/783122595092950)(ФБ))

- Сьогодні була нагода згадати черги радянського дитинства - 3,5 години простояла в черзі в Дельта банку, щоб отримати свої власні гроші... Ну чому у нас все так??? Чому все - проти людей, а не для них? Чому працює лише одна каса, коли певна кількість працівників банку - відверто нічим не зайнята? Можна обурюватись скільки завгодно, але хіба це хвилює тих, кого б мало хвилювати???, - йдеться у повідомленні.



pic

pic

pic

Хоча у коментарях мешканці Рівного пишуть, що такі "затори" не лише у банках:

Myra Prykhodko: "Це ти правильно сказала - проти людей. У нас тут якраз трапилась протилежна історія, коли ми з чоловіком сказали - в Америці дбають про людей".

Olga Yaroshchuk: "Схожа ситуація нещодавно була у "Вопаку" на Київській: покупців - маса, касирів - катма. Хтось і з людей гучно на весь пригрозив, що піде з покупками повз касу, не оплативши. А ми пішли шукати директора, то хутко знайшлися касири. Тре не мовчати!"