Про це заявив голова обласної ради Михайло Кириллов під час останнього, перед Новим роком, засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків.

Нагадаємо, Верховна Рада затвердила вночі, 29 грудня Закон України «Про державний бюджет на 2015 рік». Відповідно до норм Бюджетного кодексу, місцеві ради повинні затвердити свій головний фінансовий документ не пізніше, ніж через 2 тижні після офіційного опублікування Державного бюджету.

Тож членів профільної, «бюджетної» комісії облради природно цікавило питання – коли голова облради скликатиме сесію для затвердження обласного кошторису. Михайло Кириллов заспокоїв колег – поспішати не будемо.

- Ми вже затвердили рішення щодо порядку фінансування видатків до затвердження обласного кошторису на наступний рік і цим гарантували життєзабезпечення області. А після подання в облраду проекту бюджету на 2015 рік будемо його детально опрацьовувати в постійних комісіях у розрізі кожної галузі, важливо бережно віднестися до кожної копійки, - сказав він.

Про це повідомили на сайті Рівне нської обласної ради