Днями працівники Державтоінспекції Рівненської області отримали два мобільних термінали для використання у своїй службовій діяльності.

Відтак у водіїв з’явилася можливість провести сплату штрафів за порушення Правил дорожнього руху відразу після скоєння правопорушення. Зазвичай, автолюбителі залишають схвальні відгуки стосовно такої послуги. Воно й не дивно, адже це зручно та просто, до того ж дозволяє значно економити час.

Використання терміналів особливих навиків не потребує. Процедура аналогічна оплаті будь-яких товарів, добре знайома більшості наших громадян й абсолютно безпечна.

- На сьогодні у Рівне нській області поки що обладнано терміналами обслуговування платіжних карт два автомобілі ДАІ, - зазначає т.в.о. начальника УДАІ УМВС Петро Харчук. - Наразі їх використовують інспектори ДАІ взводу з обслуговування стаціонарних постів міста Корець та с. Опарипси Радивилівського району роти ДПС ДАІ, підпорядкованої УМВС України в Рівне нській області, що безпосередньо несуть службу на автодорозі державного значення Київ-Чоп – додав підполковник міліції.

Державтоінспекція Рівне нської області нагадує, що провести оплату штрафів таким чином можливо тільки за Порушення правил дорожнього руху, за які прийняття рішень про накладення штрафних санкцій входить до компетенції Державтоінспекції. Такі термінали використовують працівники ДАІ вже по всій Україні.

Про це повдіомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівне нській області