Військовослужбовці Збройних Сил України, які несуть службу в зоні проведення антитерористичної операції, готуються до зустрічі нового 2015 року.

Найбільш напружено новорічні свята пройдуть у безпосередній близькості до лінії розмежування з територіями, підконтрольними терористам. Але й тут наші воїни, не послаблюючи пильність, знаходять можливість створити собі новорічний настрій, внести святкове розмаїття у напружені бойові будні.

Наприклад, на одному з опорних пунктів поблизу міста Дебальцеве військовослужбовці встановили ялинку та нарядили її новорічними прикрасами. Під ялинкою ж склали солодощі та подарунки.

Як розповів лейтенант Максим Ілюхін, у новорічну ніч особовий склад нестиме чергування посиленим складом і у повній готовності до будь-яких подарунків «з тієї сторони».

Попри те, що Новий рік доведеться зустрічати у полі, фактично на передовій протистояння з сепаратистами, настрій у його побратимів святково-бойовий. Оптимізму нашим бійцям додають віра у справедливість своєї справи і бойове братерство, численні привітання та передачі гостинців від рідних, а також величезна кількість листів від діточок з усієї України з побажаннями миру, життя, щасливого Нового Року та радісних Різдвяних свят.

Про це повідомили у прес-центрі АТО