Троє чоловіків не захотіли жити. Так у селищі Володимирець повісився 22-річний хлопець, а у Старому Селі, це Рокитнівський район – чоловік вистрілив собі у груди з вогнепальної зброї і загинув. Людині було 26 років. У селі Волошки, що неподалік обласного центру – місцевий мешканець також у себе стріляв. Поцілив у голову.

Чоловік живий. Зараз перебуває у лікарні. Чоловік без свідомості. Лікарі ніяких прогнозів не роблять.

Причини такого вчинку поки незрозумілі. Родина благополучна. Подружжя виховує півторарічного сина. Спроб самогубства у чоловіка ніколи не було.

З початку року в області сталося близько десятка авто пригод, у яких одна людина загинула. Учасниками трьох ДТП стали діти. Так у селі Кустин громадянин Польщі збив 13-річного пішохода.

Постраждали рівненчани і у страшній аварії у Білорусі. Тут водій вантажівки порушив правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з Мерседесом Спринтер. Ним керував 26-річний мешканець Рівне нщини. У салоні було ще 12 пасажирів, всі заробітчани, які повертались із Москви на Західну Україну. У результаті зіткнення троє пасажирів з бусу загинули, іншим також знадобилась допомога медиків. Життя водія з Мерседесу зараз рятують медичні працівники.

Знадобилась допомога лікарів і двом сарненчанам. В однокімнатній квартирі поки за невідомих причин виникла пожежа. Вдома була 51-річна власниця та її знайомий. Люди мало не отруїлися продуктами горіння.

На щастя, на пожежі у місті Рівне на вулиці Декабристів ніхто з людей не постраждав. Щоправда дана подія добряче зіпсувала погорільцям святковий настрій. Адже у них майже повністю знищена вогнем господарча будівля.

Попереду ще чимало новорічних свят. Якщо хочете аби вони пройшли мирно та без надзвичайних подій, дотримуйтесь кількох простих правил, саме не зловживайте спиртними напоями, будьте обережними за кермом, обачними у поводженні з вогнем та завжди слідкуйте за своїми дітьми.