Компанія LG офіційно анонсувала свій другий смартфон із вигнутим дисплеєм під назвою G Flex 2.



pic

Як і у попереднику корпус новинки зігнутий, і його можна незначно згинати та розгинати.

Задня кришка виконана зі спеціального полімеру, який здатний відновлюватися після дрібних подряпин за неймовірні 10 секунд.

Для передньої сторони LG розробила спеціальне скло, яке на 20% міцніше в порівнянні з аналогами. Працює новинка на новій версії операційної системи Android 5.0 Lollipop з фірмовими функціями, такими як KnockCode з можливістю провести рукою над заблокованим пристроєм, щоб подивитися вхідні повідомлення.

Окрім цього модель отримала 5,5 "дисплей з роздільною здатністю 1920x1080 пікселів. Він виконаний за технологією Plastic OLED (P-OLED), а за рахунок різної кривизни лицьової і задньої панелей смартфон зручно лежить в руці. За продуктивність мобільного апарата відповідає 64-бітний восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 810 з частотою 2 ГГц, об'єм оперативної пам'яті становить 2 ГБ, а а вбудованої 16 або 32 ГБ, яку можна розширити картками формату micro-SD.

pic

Також присутня основна 13 Мп камера з системою оптичної стабілізації зображення OIS + і лазерним автофокусом, а також фронтальна камера на 2Мп. В оснащення LG G Flex 2 також входять бездротові модулі Wi-Fi і Bluetooth 4.1, адаптер NFC, приймач супутникових сигналів GPS і ГЛОНАСС. За заявою виробника, акумуляторна батарея ємністю 3000 мАг заряджається до 50% всього за 40 хвилин.



pic

LG G Flex 2 випускається в сріблястому і червоному варіантах забарвлення.

Вигнутий смартфон з'явиться на полицях магазинів Південної Кореї в січні 2015 року, а пізніше модель надійде в продаж в інших регіонах.

Дерело: androidcentral