Цикл програм “Народні теледебати” за участю представників кандидатів у Президенти, журналістів та пересічних рівнян стартує на телеканалі “Рівне 1”.

Три передачі планується провести у грудні, ще дві – у січні. Теми для розмови та самих її учасників визначать рівняни – з допомогою анкет у газетах (в тому числі й у сьогоднішньому номері нашої газети) та в Інтернеті. Власне, і коло глядачів буде сформоване теж за підсумками анкетування – організатори відберуть їх серед бажаючих, які зголосяться завдяки анкетам.

- Ми проводили подібні теледебати торік, напередодні виборів міського голови, нині ж вирішили адаптувати формат під президентські перегони, й заручилися підтримкою нашого проекту від Посольства США в Україні, — розповідає головний редактор Видавничого дому “ОГО” Віталій Голубєв. – Участь користувачів у формуванні інформаційного наповнення ЗМІ – це світова тенденція, ми їх уважно вивчаємо і намагаємось втілювати. “Народні теледебати” – одна з таких спроб.

Організатори проекту обіцяють врахувати під час визначення кола кандидатів, чиї представники будуть запрошені до участі в теледебатах, не лише думку рівнян-учасників анкетування, а й рейтинги провідних соціологічних агенцій. Хто з ким дебатуватиме – має визначити жеребкування, яке відбудеться вже найближчими днями. Перший ефір “Народних теледебатів” – 10 грудня о 20.15, у рамках “Телепресклубу”.


ЗАВАНТАЖИТИ АНКЕТУ ТУТ