Про результати першого засідання обласної організації політичної партії "Єдиний центр" ведуча Світлана Сирота розмовляла з гостями студії - народним депутатом України - головою партії "Єдиний центр" - Ігорем Крілем та головою обласної організації партії - Валерієм Богуцьким. 

Світлана Сирота: Пане Ігор, навіщо було створювати ще одну політичну силу?

Ігор Кріль: Ми бачимо більше проблем, ніж простий громадянин України. Тому вирішили з цим щось робити. Для цього і було створено нову політичну партію.

Світлана Сирота: "Єдиний центр" називають альтернативою "Нашої України". Чи є пропрезидентською силою?

Ігор Кріль: Ми не є альтернативою "Нашої України". Ми будемо працювати для людей. Ми не збираємось ні з ким змагатись і не використовуємо чиєсь ім'я.

Світлана Сирота: Ідейним натхненником створення "Єдиного центру" називають голову Секретаріату Президента України Віктора Балогу. Наскільки це правда?

Ігор Кріль: Про нас говорять багато нісенітниць. Ідейним натзненником для нас є кожна людина, яка шукає щось краще для майбутнього України. Балога не є членом "Єдиного центру", тому не являється нашим натхненником.

Світлана Сирота: "Єдиний центр" декларує "прихід до влади в регіонах нової політичної сили". Чи означає це, що ваша партія висуне власного кандидата на вибори міського голови Рівного.

Валерій Богуцький: Все залежить від того, коли відбудуться вибори. Хоча ми такої можливості не відкидаємо.