Сьогодні, 17 січня 2015 року, в помешканні одного з лідерів рівненського «Правого сектору», бійця ДУК «Правий сектор» Михайла Волянського у Квасилові правоохоронці, у тому числі колишнього «Беркуту», та працівники СБУ провели обшук.

Працівники силових структур обшукали помешкання «правосекторівця» згідно ухвали судді Рівне нського районного суду Рівне нської області Красовського О.О. від 15 січня ц.р щодо зберігання зброї РПГ-18 та боєприпасів до неї. Ухвала судді ґрунтувалася на клопотанні СБУ. Відповідно до цього клопотання, 6 січня ц.р СВ Рівне нським РВ УМВС у Рівне нській області внесені відомості до ЄРДР.

Працівники УМВС та СБУ майже дві години, починаючи з 8 години ранку в приватному будинку, де мешкає учасник АТО шукали зброю, але нічого не знайшли і покинули житло.

«Я приймав участь у боях під Карлівкою та Пісками та інших населених пунктах в Донецькій області з російськими найманцями та їх місцевим прибічниками, як боєць ДУК «Правий сектор». Після повернення із зони я займаюся волонтерською допомогою для побратимів з добровольчого корпусу та навчання молодих бійців. Вважаю, що правоохоронні органи за часів Януковича і донині не змінилися. Вони й далі вчиняють тиск на патріотів та націоналістів, які не за примусом, а за покликом душі захищають Україну від зовнішніх та внутрішніх загарбників. За кілька тижнів я збираюсь знову поїхати в зону АТО, - коментує Михайло Волянський.

«Обшук, який був проведений сьогодні в активіста «Правого Сектору», є явним тиском на патріотів. Нехай міліція займається своїми безпосередніми обов’язками, з якими вони погано справляються, - коментує керівник Рівне нського «Правого сектора» Роман Коваль телефоном з Пісків.

«Правий Сектор» продовжує боротьбу за Українську Самостійну Соборну Державу в зоні АТО і не допускатиме міліцейське свавілля.



pic

pic

pic

Про це повідомила прес-служба «Правого сектору» Рівне нщини