Рівненські пенітенціарії спільно з волонтерами організували благодійний ярмарок. На ньому були представлені роботи не тільки тих, хто відбуває покарання у виправних закладах області, а й волонтерів з інших міст. Всі вилучені кошти підуть на допомогу військовослужбовцям в зоні АТО.

Благодійний ярмарок допомоги військовим провели працівники державної пенітенціарної служби на майдані Незалежності у Рівному. Акцію провели спільно з волонтерами. На ярмарку представили велику кількість виробів тих, хто зараз перебуває в місцях позбавлення волі. А всі кошти, які вилучили, передадуть військовослужбовцям, що зараз перебувають в зоні АТО.

Олександр Адамець розповідає, що подібні акції державна пенітенціарна служба проводить не вперше. Адже допомога військовослужбовцям вкрай важлива у такий напружений для країни час.

Допомагали в проведенні благодійного ярмарку і рівненські волонтери. Про співпрацю з державною пенітенціарною службою домовились в обласній раді. Кажуть, основна мета - допомога армії.

Поруч з ярмарком працювала польова кухня, де всіх охочих пригощали кашею та чаєм. Олександр відкриває секрет і розповідає рецепт солдатської каші.

Загалом на ярмарку пенітенціарії та волонтери зібрали близько 15 тисяч гривень. Всі кошти будуть передані для тих, хто зараз захищає Україну на Донбасі.