Шахраї не сплять. Щораз придумують нові методи, аби виманити гривні у довірливих людей. Так, упродовж минулого року у центрі Рівного кілька неповнолітніх збирали кошти нібито для дітей сиріт. Для цього зробили спеціальні скриньки. Як виявилось, це була шахрайська схема.

Правоохоронці поки не знають, скільки грошей прохачі напросили і хто був їхнім організатором. Просять громадян допомогти розкрити цей злочин.

Ось такі скриньки тримали у руках шахраї. Ходили з ними центральною частиною міста. Просили грошей у перехожих нібито для дітей–сиріт, позбавлених батьківського піклування та безхатченків. Рівняни не скупилися на гривні. До того ж прохачами були неповнолітні.

Правоохоронці вже певні, що це була шахрайська схема. Зібрані кошти сиротам не йшли. Як то кажуть, опинялись у кишенях тих, хто нібито дбав про обездолених дітей. Хто організував так званий бізнес, міліціонери поки не знають. Злочинцям загрожує відповідальність не лише за шахрайство, а й за залучення неповнолітніх до даного виду занять.