Замість їжі – наркотики до рота та зубна щітка з марихуаною – нові методи приховання наркотиків на Рівненщині. Кмітливість рівненчан продовжує вражати. Поки одні мізкують, як виманити гроші, інші - як приховати від правоохоронців наркотики.

Так, у Здолбунові чоловік запхав собі у рот кілька пакетиків з наркотичним порошком. А у Городищенську виправну колонію прийшла посилка для одного з в'язнів. У зубній щітці була марихуана.

У місті Здолбунів працівники міліції проводили відпрацювання. Зайшли у під'їзд будинку. Там зустріли 22-річного місцевого мешканця. Він помітно нервував. Як виявилось, у нього у роті було 6 поліетиленових пакетиків, а також паперовий згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору. Коли дані наркотики чоловік дістав з рота, то пояснив, що зберігав усе для власного використання. Але, мабуть, з переляку ледь не проковтнув. Не менш цікавий випадок стався і у Городищенській виправній колонії. З Житомирської області прийшла посилка для засудженого. У зубній щітці була марихуана.