До Рівного з полону повернувся боєць батальйону "Донбас". Він перебував в неволі близько 4 місяців, а зараз проходить реабілітацію та чекає повернення на фронт. Про жахи військового конфлікту та героїзм українських солдатів на сході України з вуст "Каплана" у сюжеті наших кореспондентів.

У Рівному В'ячеслав перебуває на реабілітації. Чекає висновку медичної комісії, яка вирішить його подальшу долю. Адже від цього рішення залежить чи повернеться боєць з позивним "Каплан" на фронт. В'ячеслав потрапив до полону під час спроби виходу із Іловайського котла. Поблизу населеного пункту Червоносільке зав'язався бій. Тоді В'ячеслав і потрапив в полон. Здалися добровільно, аби врятувати життя багатьох поранених.

Саме до цих російських військових і потрапив в полон "Каплан". Після чого всіх полонених переправили до Донецька, де вони перебували у підвалах приміщення СБУ близько 4 місяців. Каже, на той час, російські солдати були впевнені, що знаходяться на території Російської Федерації.

В'ячеслав також розповідає, що Генеральний штаб Збройних Сил України не добросовісно ставиться до своїх обов'язків.

В розмові із журналістами також торкнулися теми матеріального забезпечення та поверненню інших військових із полону, адже в підвалах донецького СБУ ще залишились українські солдати.