У Рівному матір знайшла свого зниклого сина. Щоправда вже мертвим. До того ж за дуже дивних обставин. Чоловік зник за місцем проживання ще два місяці тому. Його телефон не відповідав. Будь яких новин від рівнянина не було. Нещодавно людину знайшли – мертвою у власній квартирі. Більше того, тіло чоловіка було у металевій бочці.

Чоловік проживав на вулиці Вербовій у квартирі багатоповерхівки на восьмому поверсі. Сусіди вже давно його не бачили, але це їх зовсім не насторожило. Нещодавно з Італії повернулась мати рівнянина. Прийшла до помешкання, але квартира сина була замкнена. Викликала міліцію. Ті проникли у помешкання і знайшли там тіло власника.

Тіло людини знаходилось у металевій бочці. Вона була обмотана поліетиленом? аби сусіди не чули трупний запах. Найвірогідніше мешканці сусідніх квартир його й не чули. Адже тіло рівнянина пролежало у ємності два місяці. Правоохоронці вже певні, що це було сплановане вбивство. Мовляв, бочку хтось приніс у квартиру навмисне? аби сховати туди тіло.

Від чого саме помер чоловік? поки невідомо. Живого чи вже мертвого його помістили у бочку – також поки загадка. Відомо, що тіло було не розчленоване. Більше деталей правоохоронці не розголошують. Майже нічого про даний злочин та і власне про загиблого не можуть розповісти і сусіди.

Відомо, що загиблому 44 роки. Проживав сам. Був заробітчанином.