Нагадаємо, 27 січня на перехресті вулиць Ст..Бандери – Поповича – Дворецька, не розминулись Шкода та БМВ. Водій останнього каже, їхав на зелене світло, коли раптово перед ним почав закінчувати маневр чеський легковик. Кермувальник «Шкоди» все заперечує, мовляв ще й не встиг розпочати рух, як у нього врізалось «БМВ». Самотужки люди розібратись не можуть, сподіваються на висновки експертиз.

Аварія сталася на перехресті вулиць Ст. Бандери – Дворецька – Поповича. «SKODA OCTAVIA TOUR» та «BMW 740 D» рухались у зустрічних напрямках. На даному перехресті не змогли роз’їхатись.

«SKODA OCTAVIA TOUR» керував рівнянин Валерій. Каже, їхав з центру міста. Повертався з дочкою від лікаря. Зупинився на світлофорі. На великій швидкості у нього в’їхало БМВ.

За кермом БМВ перебував 27-річний рівнянин. Німецький автомобіль преміум класу не його. Він лише водій. Каже, їхав з автосервісу у центр міста. Йому горіло зелене світло тому спокійно тиснув на газ, але бачив, що «Шкода» збирається повертати ліворуч. І додає, мабуть, її водій подумав, що проскочить.

Валерій їхав з товаришем. Той додає, зіткнення сталося у лічені секунди бо водій «Шкоди» раптово рушив за кілька метрів перед ними.

У Валерія зі «Шкоди» своя правда. Мовляв, німецький легковик рухався на дуже великій швидкості і водій просто не побачив його.

Зараз хлопці з німецького авто перебувають у міській лікарні. Скаржаться на головні болі. Медики проводять необхідне обстеження.

Вже відомо, що фактом даної аварії відкрито кримінальне провадження та призначений слідчий. Оскільки учасники ДТП між собою порозумітися не можуть то сподіваються, що винуватця у даній справі встановить експертиза і стане відомо хто ж порушив правила дорожнього руху, а саме головне хто повинен компенсувати збитки. У «Шкоді» знищена вся передня частина, а ремонт «БМВ» водій оцінив у 5 тисяч євро.