30 січня о 9.00 год. біля приміщення Млинівської селищної ради, відбувся мітинг на знак висловлення недовіри селищному голові Сергію Вороб’ю.

Активісти вимагали від селищного голови піти у відставку та пояснень, чому він досі не пішов воювати в зону проведення антитерористичної операції та чому у селищі висока ціна на комунальні послуги зокрема на воду.

Також громадськими активістами відбувся збір підписів жителів селища щодо висловлення недовіри до селищного голови.

Намагання активістів викинути Сергія Вороб’я в смітник були марними, зокрема через те, що правоохоронцям вдалося врегулювати дане питання шляхом мирних переговорів.

30 січня о 14.00 год. у приміщенні Млинівської райдержадміністрації відбувся “круглий стіл” з представниками громадськості.

На засіданні “круглого столу” були підняті питання: високих цін на комунальні послуги, зокрема на воду, не зовсім хороша робота з питання збору сміття, зокрема мала кількість сміттєвих урн на території селища, питання на рахунок правомірності надання права власності та дозволів на оренду землі, які розглядаються на сесії селищної ради.

Також було підняте питання на рахунок недовіри до Млинівського селищного голови Сергія Вороб’я та були дані запитання, яким чином може бути звільнений зі своєї посади селищний голова Млинова.

На дані питання відповідали: Млинівський міжрайонний прокурор Олена Ходак та голова Млинівської райдержадміністрації Алла Черній, акцентувавши свої відповіді на дотриманні Законів України, а не чинення свавілля.

Про це повідомили у прес-службі Млинівської райдержадміністрації