Слідчим та оперативним підрозділам Управління МВС України в Рівненській області вдалося встановити обставини вбивства 44-річного В'ячеслава у Рівному, тіло якого виявили 26 січня у бочці власної квартири.

Правоохоронці з’ясували подробиці цієї моторошної історії. Між 33-річною Тетяною і 44-річним В’ячеславом сімейні конфлікти розгоралися часто. Чергова фатальна сварка відбулася наприкінці листопада минулого року. Тоді Тетяна, схопивши ножа, декілька ударів нанесла чоловікові у шию. Окрім цього, під час позбавлення життя, вона ще й удушила його шнурівкою. Вже мертвого, жінка витягнула тіло В’ячеслава на балкон, де і зв’язала. Придбавши негашеного вапна, Тетяна посипала труп чоловіка, розраховуючи на те, що воно швидше таким чином розкладеться.

На початку грудня жінка купила 200-літрову металічну бочку. Тоді Тетяна зв’язане тіло чоловіка, з її слів, самотужки запхала у бочку. Намагаючись повністю знищити мертве тіло, жінка ще й полила його азотною кислотою. За 300 гривень вона пропонувала перехожим винести цю бочку з квартири, однак ніхто не погодився. Тоді вона, накривши покривалом бочку та відчинивши кватирки і балконні двері, залишила помешкання. Відтоді ночувала Тетяна вже у нового співмешканця. Про зникнення свого сина 26 січня у Рівне нський МВ УМВС повідомила мати, яка у середині жовтня востаннє спілкувалася із ним, коли передавала з-за кордону пакунки. Напередодні вона хотіла дізнатися про місце перебування сина у Тетяни. Та, зрозумівши, що її будуть згодом шукати, надіслала матері В’ячеслава СМС-повідомлення, в якому вказала, що ключі знаходяться у сусідів, а сама вона у Донецьку. Того ж дня Тетяна відвезла свою 5-річну доньку до своєї матері на Волинь, а сама поїхала у місто Київ та вимкнула телефон.

Наступного дня стривожена мати разом із працівниками міліції потрапили у помешкання В’ячеслава. У кімнаті стояла бочка, з якої виднілися ноги. Підозри впали саме на Тетяну, оскільки, як стверджували сусіди, між чоловіком та жінкою відбувалися часті конфлікти.

- Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники управління карного розшуку УМВС та відділу карного розшуку Рівне нського МВ УМВС вдалося встановити місце знаходження Тетяни в столиці, якій вже було повідомлено про підозру у скоєнні злочину, - повідомив заступник начальника УМВС України в Рівне нській області – начальник кримінальної міліції Володимир Голубош. – Першого лютого Рівне нським міським судом її взято під варту.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі до 15 років.

Нагадаємо, тіло вбитого жителя Рівного знайшли у бочці минулого тижня.

Про це повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України в Рівне нській області