День святого Валентина вже не за горами. Досі мучите себе запитанням: куди піти з коханою чи коханим у Рівному? Шукаєте найкраще місце для вашого побачення? Ми спробуємо допомогти вам обрати найромантичніший та найцікавіший заклад нашого міста. Читайте! Обирайте! Дивуйте!

"МАЦУРІ"

Рівне нські фанати суши та ролів можуть заспокоїтись - відтепер у нашому місті є висококласний заклад японської кухні. Частинка Японії у Рівному - "Мацурі" - вже став улюбленим закладом багатьох містян. Позитивні відгуки про достойний сервіс, затишний та цікавий інтер'єр закладів, і безперечно - надзвичайно смачні японські страви. В меню ви знайдете роли та суши на будь-який смак - різноманітні наповнення, способи подачі та розміри порцій не залишать голодними та незадоволеними жодного відвідувача. Навіть якщо візит до "Мацурі" стане вашим першим знайомством з японською кухнею - повірте, роли та суши від цього закладу стануть вашими улюбленими стравами.
Для зайнятих невідкладними справами рівнян є хороша новина - у "Мацурі" діє доставка замовлень по всьому місту, тому найсмачнішими суши посмакувати ви зможете навіть у себе вдома, достатньо тільки зателефонувати та зробити замовлення.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Відінська, 8а; вул. Макарова, 23 (ТРЦ "Екватор"). Тел.: (067) 885-57-88. vk.com/public70143257

"JAZZ & BLUES"

Хочете проникнутись музичною атмосферою міста? Тоді завітайте до бару-ресторану "Jazz & Blues". Саме в цьому закладі ідеально співіснують чуттєва музика та смачні страви з якісним сервісом та гостинністю. Колектив бару-ресторану робить все можливе, щоб догодити навіть найвибагливішим клієнтам - елітні напої за фірмовими рецептами, смачні корисні страви і звичайно ж найкраща музика. Будьте готові, що в будь-який час ви можете потрапити на одну з головних музичних імпрез Рівного та стати учасником культурних подій. Проведіть хоч один вечір у барі-ресторані “Jazz & Blues” і ви переконаєтесь: безтурботний відпочинок з користю та комфортом - можливий.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. 16-го Липня, 7. Тел.: +38 (362) 62-02-82, +38 (095) 137-77-02, +38 (067) 380-73-08. www.blues.rv.ua

"ДЖЕММ"

Кафе-бар зі смачною назвою "Джемм" - затишний заклад у самому серці Рівного. Для особливої події потрібне і особливе місце. Фешенебельний інтер'єр, оригінальна кухня та традиційні страви "Джемму" - ось що Вам потрібно в цей День закоханих. Приготування вашої страви може бути цілим видовищем, адже крізь прозору стіну можна спостерігати за діями кухарів закладу. Кулінарна майстерність шеф-кухаря вражає кожного відвідувача оригінальними та надзвичайно смачними стравами традиційної кухні, а в День святого Валентина можна замовити смаколики і за спец-меню. Маєте можливість взяти участь і в розважальній програмі вечора та виграти цікаві призи або ж поспівати в караоке.
Вам залишається тільки насолоджуватись відпочинком та розвагами. Особливістю закладу є можливість “підвісити” каву чи страву для друзів чи незнайомців.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Короленка, 1а (ТЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА"). Тел.: (0362) 61-59-99, )067) 362-12-13. E-mail: jamm.rv@gmail.com. jamm.rv.ua

"СОВА"

Останнім часом сови в тренді. Тож зробіть розумний вибір - відвідайте на цей День святого Валентина кафе-бар "Сова". Цей заклад задовольнить будь-яке ваше бажання, адже тут створено цілий комплекс для розваг та відпочинку. Вам залишається тільки обрати: романтичне побачення в ресторані, party- чи лаунж-барах або запальні танці в disco-холі. Для істинних гурманів шеф-кухар приготує найсмачніші страви української та європейської кухонь. “Сова” вражає відвідувачів своїм професійним підходом до виконання будь-яких замовлень та до організації вашого відпочинку.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Гагаріна, 75. Тел.: (0362) 24-07-89, (067) 706-30-90, (050) 288-59-61. E-mail: mtdrivne@gmail.com. sova.rv.ua

"СКОЛЬМО"

А ви знали, що на Рівне нщині можна відпочити не гірше, ніж в Карпатах? Завітайте на кілька днів у ресторанно-готельний комплекс "Скольмо". До Ваших послуг високоякісний сервіс, жива музика та тепла атмосфера у ресторані. Майстерні кухарі задовольнять смаки найвибагливіших гурманів - українська, європейська, вегетаріанська, пісна кухні, делікатеси з риби та морепродуктів, екзотичні страви, роздільне харчування. Також є можливість оздоровитися у російській бані чи фінській сауні; або ж спробувати один із ексклюзивних способів лікування дихальних шляхів: у соляній шахті чи за стародавнім рецептом від наших пращурів - житом. У комфортних екологічно чистих номерах та котеджах ваш сон буде міцним та здоровим. Колектив працівників комплексу "Скольмо" створює приємну та гостинну атмосферу і дбає про безтурботний відпочинок відвідувачів.

Контактна інформація: смт. Клевань, вул. Б.Хмельницького, 1в. Тел.: +38 (067) 838–03–31 (мотель), +38 (067) 839–89–84 (ресторан ), +38 (067) 838–03–31 (оздоровчий комплекс). E-mail: info@skolmo.ua. vk.com/club9761364, www.skolmo.com.ua/uk.

"ІОЛАНТА"

Є у Рівному чудовий заклад з іменем французької принцеси та красою фіалки. "Іоланта" - ресторан, в який не соромно запросити на романтичне побачення. Бажаєте влаштувати класичне побачення? Тоді вам у залу на другому поверсі, в якій так і віє духом елегантності та аристократизму. Якщо ви активні і любите танці – обирайте молодіжний кафе-бар. Приглушене світло та запальна музика забезпечать вам веселий та драйвовий вечір. Персонал закладу ставиться до кожного клієнта з любов'ю та повагою і обслуговує на вищому рівні. А постійні клієнти та винуватці святкувань в "Іоланті" отримують подарунок від закладу.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Данила Галицького, 9в. Тел.: (0362) 64-39-18. E-mail: iolanta-bar@mail.ru.

"МЕДОВА ХАТИНКА"

Не маєте бажання нікуди іти на День закоханих? Чи можливо, на превеликий жаль, хтось захворів і тепер всі думки тільки про теплі чаї та мед? Не розчаровуйтесь та проведіть вікенд з користю. Тільки попередньо завітайте в "Медову хатинку" у Рівному. В асортименті магазину мед, медівки та медова косметика. Такий солодкий сюрприз обов'язково сподобається, адже він і смачний, і корисний. Вся оздоровча продукція "Медової хатинки" є натуральною. Медові продукти позитивно впливають на імунітет, знімають стрес, покращують фізичну та розумову працездатність людини. Подбайте про коханих - придбайте медовий подарунок.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Кіквідзе, 7. vk.com/medovahatunka