(*Місце навчання/роботи:*) У 2009 році закінчила з відзнакою магістратуру Рівненського державного гуманітарного університету та здобула кваліфікацію психолога, викладача пихології у вищих навчальних закладах та вчителя основ правознавства. У 2006 році закінчила з відзнакою Дубенський медичний коледж зі спеціальності " акушерська справа". У 2012 році закінчила курси: перукар-стиліст, візажист. Також пройшла курси: секретар-референт.

З 2006 до 2015 року працювала сестрою медичною в Дубенській міській поліклініці. За цей період часу від міської поліклініки працювала секретарем призовної комісії в Дубенсько-Радивилівському ОРВК та сестрою медичною в Дубенському педагогічному коледжі РДГУ.

На даний момент працюю тренером у фітнес-центрі "Victory Gym" місто Дубно. Фітнесом займаюся 4 роки. Займаюся перукарством та візажем.

Параметри: Ріст 169 вага 66 кг.

Захоплення: Захоплююсяь спортом: фітнес та різні його напрямки..., перукарство та візаж, Беру активну участь у конкурсах з перукарського мистецтва: "Бурштинові зорі" - 2012 та "Бурштинові зорі" 2013.Відвідую різні семінари, здобуваю нові знання. Цікавить фотографія, психологія людини... Люблю розвиватися, вдосконалюватися, адже людина не повина стояти на місці... Планую відкрити свій салон краси. Завжди все задумане, намагаюся реалізувати в життя. Рахую, що для мене неможливого не існує. Я в собі впевнена.

Досвід участі у відеозйомках: Я брала участь у медичному конкурсі "Найкращий за професією" до дня медичної сестри. Перший раз у 2009 році, де лишилося відео з презинтацією себе та у 2012 році давала інтерв"ю на Дубенському телеканалі у передачі "Розмова з приводу".

pic