Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 24 лютого, близько 9-ї ранку. ((http://www.rivne1.tv/news/45240)(У центрі Рівного патрульний автомобіль служби охорони «Явір-2005» зіштовхнувся з 45 маршруткою)).

Рівнянка Вікторія Власюк стала однією із постраждалих, яка саме пересувалася транспортним засобом. Про пережиті емоції поділилася з рівнянами на своїй сторінці у "ВК"

- Сьогодні вперше в своєму житті потрапила у ДТП... серед міста. З повної маршрутки №45 лишилися після аварії в салоні тільки я та дівчина, яка дуже вдарилася головою, розсікла губу, зламала зуби..і водій. Всі інші десь зникли. Найстрашніше те, що машина врізалася в той бік маршрутки, де я сиділа. Просто біля моїх ніг. Пощастило бути у маршрутці, а не в тій машині, яку просто розплющило спереду. Пощастило швидко зреагувати - і весь удар прийняти на коліна та руки. Та не пощастило бачити криваве тіло, які витягнули з машини. Не пощастило впоратися з стресом, від якого руки трусило і голова йшла обертом. І взагалі, глобально, не пощастило бути маленькою беззахисною людиною у цьому світі...А про війну мені і говорити зась..- ділиться враженнями Вікторія.