Від сьогодні, 25 лютого, рівняни за проїзд у міжміських маршрутках мали б платити більше. Перевізники анонсували підвищення цін на проїзд у зв'язку з черговим ростом долара.

Рівняни у соцмережах розповідають, що ціни на проїзд зросли раніше. Й нагадують, про те, що якість проїзду та обслуговування й надалі бажає кращого.

На сайті перевізників України ціни на обслуговування пасажирів у міжміських маршрутках теж вже змінили. Якщо вірити оперативній інформації «АС ЧАЙКА» на цьому ж сайті, то, до прикладу, вартість квитка до Сарн становить 31-30 гривень. Самі ж подорожуючі зазначають, що водії за проїзд брали вже й 32 гривні, а до росту цін на пальне та чергового стирбка долара проїзд вартував 25-28 гривень.



pic

На інших міжміських напрямках рівняни поки що не відзначають подорожчання проїзду, хоча оголошення в маршрутках водії вже розмістили.

Втім, пасажири розповідають про інші неприємні ситуації. Як-от: проїзд стоячи з придбаним квитком на конкретне місце, ігнорування прохання зупинитись та інше.