Де гроші, там суперечки. Цьогоріч на благоустрій у Рівному з міського бюджету виділили 62 з половиною мільйони гривень. На що конкретно їх витрачатимуть - невідомо. Адже, переліку об'єктів, які ремонтуватимуть за ці гроші нині немає. Ця ситуація на сесії Рівнеради викликала словесну перепалку між громадським активістом, депутатами та міським головою.

Голова громадської організації "Рівне нський громадський контроль" Дмитро Якимець на сесії Рівне ради звернувся до депутатів та міського голови аби перелік об'єктів, які відносяться до благоустрою у місті, затверджували на сесії. Таке рішення напередодні підтримало 8 депутатів рівнеради та підготували проект рішення. Однак, у переліку його не було. Крім того, на попередній сесії Володимир Хомко пообіцяв таки заслухати його на сесії.

Цього робити не потрібно, - переконаний міський голова. За його словами він особисто обійшов усі двори і склав список робіт по першочерговості. Незалежно від того, на окрузі якого мажоритарного депутата він знаходиться. А ще переконує, це завадить швидкому реагуванню.

Після цього розпочалась словесна перепалка. І замість того, що вислухати пропозиції по суті питання, депутати перейшли на особистості.